phone-icon
Καλέστε Τώρα 26610 37441
Ανοιχτά Σήμερα 08:00 - 20:00

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 08:00 - 17:00
Τρίτη 08:00 - 20:00
Τετάρτη 08:00 - 17:00
Πέμπτη 08:00 - 20:00
Παρασκευή 08:00 - 20:00
Σάββατο 08:00 - 15:00
Κυριακή Κλειστά
phone-icon26610 37441 info@gouliarmis.com
Το καλάθι μου

Gouliarmis Logo Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι. Αγόρασε τώρα

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Γενικά

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας gouliarmis.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.

Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.

Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας gouliarmis.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

2. Γενικοί Όροι

H ιστοσελίδα gouliarmis.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο Gouliarmis (εφεξής θα αναφέρεται με τον διακριτικό τίτλο, οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω εταιρεία) και ΑΦΜ 9983991709 . Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται ΔΟΝΑΤΟΥ ΔΗΜΟΥΛΙΤΣΑ 46 – ΚΕΡΚΥΡΑ.

Για τις ανάγκες της παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση ΔΟΝΑΤΟΥ ΔΗΜΟΥΛΙΤΣΑ 46 – ΚΕΡΚΥΡΑ, ή στον αριθμό τηλεφώνου 26610 37441.

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΧΡΗΣΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος gouliarmis.gr και της ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Η ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ.

Οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν μέσα στο χρόνο από την ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ.

Οι αγορές ειδών από την ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ στην οποία ανήκει Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (copyright) και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

«Όλες οι φωτογραφίες και τα γραφικά που αναρτώνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα gouliarmis.gr καθώς και στην σελίδα Facebook ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ, υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την χρήση τους.

Απαγορεύεται η αποθήκευση, αντιγραφή και αναδημοσίευση των φωτογραφιών μας, χωρίς την άδειά μας.»

4. Πληροφορίες Ιστοσελίδας και Προϊόντων

Στη διεύθυνση ΔΟΝΑΤΟΥ ΔΗΜΟΥΛΙΤΣΑ 46 49100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Στον αριθμό τηλεφώνου 26610 37441
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gouliarmis.com

Παρότι καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας αλλά και για κάθε προϊόν γίνεται από την ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει την ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.

Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, αν δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων.

Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί από οίκους μόδας, κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν μας δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας.