Πρόλογος

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας. Ισχύει εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας π χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Εντός Ελλάδας

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

SPEEDEX

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην SPEEDEX Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της SPEEDEX Courier, http://www.speedex.gr/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την SPEEDEX Courier  στο 801 11000 11.

Χρόνοι Παράδοσης

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στην Ελλάδα είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες  (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στο εξωτερικό εξαρτάται από τη χώρα αποστολής και προσδιορίζεται κατά τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης πληροφορίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μεταφορικά Έξοδα

Για τις παραγγελίες των οποίων η αξία είναι 100,00 ευρώ και άνω, η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της SPEEDEX.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της SPEEDEX ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της SPEEDEX που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο σας.

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση ή το στήσιμο των προϊόντων (όπου αυτό απαιτείται).

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας σας είναι μικρότερη των 100,00 ευρώ τότε:

  • Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 4 ευρώ.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ενίοτε Courier θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ενίοτε Courier ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ενίοτε Courier που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.

 

Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,80 ευρώ. (ισχύει για αγορές μέχρι 500 ευρώ)

Χρόνοι Παράδοσης

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες (Εργάσιμες Ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή).

Μεταφορικά Έξοδα

Τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας θα καθοριστούν μόλις συμπληρώσετε την διεύθυνσής σας.

Γενικοί όροι περί αποστολής προϊόντων και υπηρεσιών

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία μας (ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΕΠΕ) δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση με την υποχρέωση να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες της για τις μεταβολές αυτές με αναθεώρηση των παρόντων όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.